آشنایی با API های پرداخت یار‌ی

امین شیرافکن 4 دقیقه زمان برای مطالعه
آشنایی با API های پرداخت یاری

API های پرداخت یاری چیست؟ چنانچه تازه به راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی اقدام نموده‌اید یا مایلید تا با فین‌تک‌های حوزه‌ پرداخت آشنا شوید، درباره پرداخت‌های آنلاین نام پرداخت یار‌ شاید به گوش‌تان خورده باشد. در این مقاله از نوین‌پال قصد داریم تا شما مخاطبان محترم را با API های پرداخت یاری آشنا نماییم.

شرکت‌هایی که تحت عنوان واسطی میان ارائه‌‌دهندگان اصلی خدمات پرداخت (PSP) و پذیرنده‌ها هستند، درواقع درگاه پرداخت اینترنتی را ارائه می‌نمایند. این شرکت‌های مذکور که در اصل جزء استارت‌آپ‌های حوزه‌ی فین‌تک (فناوری‌های مالی) به‌شمار می‌روند که از مزایا و فعالیت‌های خاصی برخوردار هستند. این شرکت‌ها مانند پرداخت یار نوین‌پال زیر نظر بانک مرکزی و شرکت شاپرک فعالیت دارند. در این مقاله به بررسی API‌ های پرداخت یاری می‌پردازیم، پس در ادامه با نوین پال همراه باشید.

فهرست مطالب:

پرداخت یار‌ چیست؟

پرداخت یار‌ چیست؟

در سال‌های گذشته شاید بسیار کلمه پرداخت یار را شنیده‌اید، ولی شاید با فعالیت این نوع از شرکت‌ها آشنایی نداشته باشید. ما در این بخش از مقاله قصد داریم تا شما را با ماهیت پرداخت یار‌ آشنا نماییم.

همان‌طور که از نام شرکت پرداخت یاری مشخص است، درواقع نوعی یاری‌رسان در خدمات پرداخت محسوب می‌شوند. براساس مستندات پرداخت‌‌ یار بانک مرکزی، شرکت‌های پرداخت‌یاری تحت عنوان شخص حقوقی شناخته می‌شوند که طبق قرارداد منعقده با شرکت‌های PSP و تفاهم‌نامه‌ شرکت شاپرک فعالیت می‌نمایند.

در حقیقت اصلی‌ترین هدف‌ یک شرکت پرداخت یار ارائه‌ دادن درگاه پرداخت اینترنتی و هم‌چنین تحت نظارت داشتن بر عملکرد پذیرند‌های مورد پشتیبانی است. به‌طور کلی شرکت‌های دارای مجوز پرداخت یاری، قادرند تا در بستر اینترنت، حوزه وب‌سایت و موبایل که به‌طور فیزیکی به کارت بانکی نیست احتیاجی ندارند (CNP)، خدمات پرداخت را بر روی سوئیچ PSPها عرضه نمایند.

هدف ایجاد فعالیت‌‌های پرداخت یاری چیست؟

به‌طور کلی بارزترین اهداف از فعالیت پرداخت یار می‌توان به عرضه خدمات پرداخت و هم‌چنین نظارت بر عملکرد پذیرندگان شده، بعد از اتصال‌شان در شبکه الکترونیکی پرداخت اشاره کرد.

مزایای دریافت درگاه از پرداخت یاری

حال که تا این‌ بخش از مقاله به‌صورت اجمالی با فعالیت‌ها و خدمات پرداخت‌یار آشنا شده‌اید. شما می‌توانید از طریق شرکت شاپرک لیست انواع پرداخت‌ یارهای دارای مجوز  را رویت نمایید.

  • دریافت درگاه در کمترین زمان ممکن (کمتر از یک روز) نسبت به بانک و PSP
  • تعریف ترمینال اختصاصی روی چند PSP با یک بار ثبت نام
  • امکان استفاده از هدایت هوشمند درگاه روی PSP های مختلف به منظور آپتایم بودن 100 درصدی درگاه شما
  •  استفاده از API های مفید و کاربردی
  • استفاده از پلاگین های آماده پرداخت (مانند وردپرس، ووکامرس و …)
  • پنل گزارشات کامل و جامع
  • پشتیبانی 24 ساعته و امکان شخصی سازی

ذکر این نکته ضرورت دارد که پرداخت یار در عرصه بازار رقابت می‌تواند مزایا، خدمات و فعالیت‌های گسترده‌ای را برای کاربران خود فراهم آورد. در این بین شما می‌توانید از طریق پرداخت یاری نوین پال دارای مجوز رسمی از شاپرک، فقط پس از ثبت‌نام و تایید احراز هویت در کوتاه‌ترین زمان ممکن، درگاه بانکی خودتان را با هر سایت‌سازی که دارید تطبیق داده و یا برای افزودن کسب‌ و کار اقدام به دریافت لینک پرداخت شخصی به همراه qrcode با قیمت‌های دلخواه نمایید.

همچنین مطالعه نمایید: راه اندازی سریع فروشگاه ساز با درگاه

API چیست؟

API چیست؟

API مخفف واژگان Application Programming Interface (واسط برنامه‌نویسی کاربردی) است. ای‌پی‌آی (API) درواقع مجموعه‌ای از کدهای برنامه‌نویسی به‌شمار می‌رود که وظیفه انتقال داده‌ها را میان محصولات نرم‌افزاری فراهم می‌نماید. در حقیقت این واسط ارسال و دریافت درخواست‌ها بین نرم‌افزارها صورت می‌دهد و ارتباط میان سایت‌ها با برنامه‌ها را باهم برقرار می‌سازد.

به‌طور کلی مرز مشترک بین دو نرم‌افزار را می‌توان API معرفی نمود. در کدهای برنامه‌نویسیِ API، دستورالعمل‌هایی نهفته محسوب می‌شود که قابلیت برقراری ارتباط نرم‌افزارها باهم را ایجاد می‌نماید.

زمانی که نرم‌افزاری به‌دسترسی اطلاعات یک نرم‌افزار دیگری نیازمند باشد، API خود را نمایان و فراخوانی می‌نماید و هم‌زمان با آن، الزامات روش ارائه داده و عملکرد را تعیین می‌کند. نرم‌افزار دیگر داده‌ و عملکرد درخواستی اپلیکیشن پیشین را برمی‌گرداند. به رابطی که دو این برنامه از طریق آن با یکدیگر ارتباط دارند، API اطلاق می‌شود.

تاریخچه‌ API

مدت زمان کوتاهی از به وجود آمدن APIها در رایانه‌های شخصی می‌گذرد. در آن موقع از API تحت عنوان کتابخانه‌ای برای سیستم عامل‌ها استفاده می‌شد. به‌طور معمول APIها به‌شکل محلی فعالیت داشتند و برخی اوقات نیز پیام‌ها را میان اصلی‌ها انتقال می‌دادند. با گذشت زمان APIها از محیط محلی درآمده و در اوایل سال 2000 بود که آن‌ها کم‌کم به یک فناوری بسیار مهم از راه دور مبدل شدند.

معرفی API های پرداخت یاری نوین پال

معرفی API های پرداخت یاری نوین پال

از خدمات پرداخت یاری نوین پال می‌توان به این نکته اشاره کرد که همراه کلید API برای فروشگاه سازهای مختلف مثل ووکامرس، وورد پرس یا لاراول api key اختصاصی ارائه می‌دهد.

همچنین مطالعه نمایید: بهترین سایت سازها در ایران کدامند؟

کلام‌آخر

در این مقاله به ماهیت پرداخت یار‌ و API های آن پرداختیم. سپس در ادامه API های پرداخت یاری نوین پال را خدمت شما مخاطبان محترم معرفی نمودیم.

امیدواریم مقاله آشنایی با API های پرداخت یاری برای شما مخاطبان محترم نوین‌پال مفید بوده باشد. لطفاً پس از مطالعه کامل این مقاله نظرات و تجارب شخصی خود را در زمینه API های پرداخت یاری با ما در وب‌سایت نوین پال به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید