امروزه بهواسطه پیشرفتهای زیاد در عرصه تکنولوژی، طراحی سایت هم از سبکی جدید برخوردار شده است. به همین دلیل در مقاله پیشرو از وبسایت نوین پال به این موضوع میپردازیم که بهترین سایت سازها در ایران کدامند؟
در حال حاضر عموم مردم مایلند به جای صرف هزینه و زمان جهت طراحی سایت اختصاصی، از سیستم سایت ساز بهرهمند شوند. درواقع یکی از روشهای هوشمندانه در راهاندازی تجارت آنلاین استفاده از سایت ساز بهشمار میرود. ولی سوال اینجاست که ماهیت سایت ساز چیست؟ برترین سایت سازهای ایرانی کدامند؟ برای آشنایی بیشتر با سایت ساز و شناخت بهترین آنها در ایران با تا انتهای این مقاله با نوین پال همراه باشید.
فهرست مطالب:
فهرست مطالب
سایت ساز چیست؟
سایتساز به سیستمی از پیش آماده اطلاق میگردد که امکانات زیادی را برای کاربران فراهم میآورد. درواقع ما میتوانیم بهواسطه استفاده از سایت سازها هر نوع وب سایت از فروشگاه اینترنتی تا خدمات شرکتی، را درست همانند وردپرس که پس از نصب، فقط به یک قالب نیاز دارد، طراحی نماییم. تنها کافیست که در ابتدا نام دامنه و نوع هاست مد نظرمان را در اختیار شرکت مربوطه قرار دهیم. سپس آنها بعد از اتصال سایت ساز مختص ما به دامنه و هاست، آن را در اختیارمان قرار میدهند.
البته تفاوتی میان سایت ساز رایگان فارسی با نوع پولی آن وجود دارد، که درواقع همان امکانات بیشتر در سایت ساز پولی است. در ادامه مقاله به معرفی بهترین سایت سازها در ایران میپردازیم.
آشنایی با برترین سایت سازها در ایران
در حال حضر سایت سازهای زیادی وجود دارند که هر کدامشان ویژگیها و امکاناتی را برای کاربران فراهم مینمایند. در ادامه قصد داریم تا شما مخاطبان محترم نوینپال را با بهترین سایت سازهای ایرانی آشنا نماییم تا براساس سلیقه خود سایت ساز مدنظرتان را انتخاب نمایید.
1. سایت ساز وبزی
بهواسطه بهرهمندی از سایت ساز وبزی (Webzi)، دیگر بدون کوچکترین نیاز به زبان کدنویسی و تنها تنها با طی کردن چندین مرحله ساده فروشگاه آنلاین خود را مطابق سلیقهتان راهاندازی نمایید. لوگوی وبزی به شکل پازل، درواقع بدان معناست که کار با این سایت ساز بسیار ساده است. سایتساز وبزی از امکانات زیادی برخوردار است که مهمترین آنها عبارتند از:
- راحتی کار در پنل مدیریت
- سئو و بهینهسازی سایت از پیش در صفحات جستجو
- برخورداری از انواع روشهای پرداخت
- طراحی نمودن قالب سایت بدون نیاز به کد نویسی
2. پرتال (Portal)
سایت ساز پرتال (Portal) درواقع یکی از بهترین سایت سازها در ایران است که فعالیتش را از سال 1393 آغاز نمود. . در این سایت ساز قابلت اتصال به دامنه ملی و بین المللی رایگان و همچنین چند دامنه دیگر به سایت فراهم شده است. در اصل ما میتوانیم بهواسطه بهرهمندی از سایتساز پرتال همه کالاهای فیزیکی، مجازی و خدماتمان را در فروشگاه آنلاین و سایت خود به فروش برسانیم. از دیگر امکانات سایت ساز پرتال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ایجاد صورتحساب برای مشتریان
- ارسال تیکت بهواسطه مشتریان
- قابلیت قیاس محصولات
- ایجاد کیف پول اختصاصی برای هر مشتری
- فرستادن پیامک خرید برای مشتریان
- نمایش تعداد بازدیدکنندگان از صفحات
- امکان کد تخفیف برای مشتریان
- انواع قالبهای مختلف و کاربر پسند
3. سازیتو (sazito)
سازیتو یک سایتساز ایرانی و رایگان بهشمار میرود، که چنانچه قصد فعالیت مداوم داریم، باید هزینههایی را به ازای آن پرداخت نماییم. ما میتوانیم با بهرهمندی از این سایتساز کسبوکار کوچک یا یک سایت مجهز به کلیه امکانات را با هزینهای پایین راهاندازی کنیم. از امکانات مهم سایتساز سازیتو باید به موارد زیر اشاره نمود:
- برخورداری از درگاه پرداخت آنلاین
- قالبهای متنوع و قابلیت شخصیسازی آنها
- قابلیت گزارشگیری از سایت
- برخورداری از رابط کاربری زیبا
- نسخه رایگان این سایت ساز به صورت دائمی است.
4. سی فایو (see5)
سایت ساز ایرانی سی فایو (see5) بر پایه وردپرس راهاندازی شده است. به موجب این امر سی فایو سئو بالایی دارد و همچنین به لحاظ گوگل نیز از امتیاز نسبتاً بالایی برخوردار است. دیگر امکانات سایتساز ایرانی سی فایو عبارتند از:
- بهرهمندی از انواع فونتها
- امکان ایجاد منو و فرمهای مختلف
- قابلیت اتصال به بات تلگرام
- وجود فضای میزبانی رایگان
- امکان اتصال سایت به اینستاگرام
- قابلت تست سایت طی مدت 7 روز
5. هیرو (hiro)
سایتساز هیرو (hiro) زیر مجموعه شرکت قدیمی وب رمز محسوب میشود. درواقع این سایت ساز بر پایه وردپرس راهاندازی شده که قابلیت و ویژگیهای بسیار زیادی دارد. از بارزترین امکانات این سایتساز میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- قابلیت سازگاری با هر نمایشگر
- طراحی سایت تنها در چند دقیقه
- نمایش اطلاعات سایت پس از راهاندازی
- امکانات جامع و از پیش آماده
- صفحات سئو شده
6. کاموا (kamva)
سایتساز کاموا (kamva) یکی دیگر ازبهترین سایت سازها در ایران محسوب میشود. این سایت ساز امکانی را فراهم میسازد که به راحتی با چند کلیک ساده ما میتوانیم وب سایتمان را متناسب با سلیفه خودمان طراحی نماییم. امکانات بارز و مهم سایت ساز کاموا شامل موارد زیر است:
- قابلیت طراحی قالب اختصاصی
- وجود رابط کاربری ساده
- امکان خدمات پشتیبانی
- قالبهای سئو شده
- برخوردازی از قالبهای متنوع
- وجود پهنای باند نامحدود
- ارائه آموزشهای لازم برای کار با سایت ساز
7. ایران سرور (Iran Server)
از دیگر بهترین سایت سازها در ایران به صورت رایگان، میتوان به ایران سرور (Iran Server) اشاره کرد. درواقع این سایتساز ایرانی در چهار حوزه مختلف شرکتی، فروشگاهی و برندینگ برای مردم عرضه میشود. نکته قابل تامل درباره سایت ساز ایران سرور، این است که تا مدت زمان 3 هفته امکان بازگشت وجه برای کاربران وجود دارد. ولی درست همانند دیگر سایت سازهای ایرانی، کنترل کامل در اختیار ما نیست و چنانچه پرداخت شارژ صورت نپذیرد، وب سایت قطع میشود. امکانات مهم این سایت ساز عبارتند از:
- امکان ارائه هاست با قابلیتهای نامحدود
- قابلیت پشتیبانی حرفهای تلفنی و دارای تیکت
- امکان اتصال به دامنه دلخواه
- قابل اتصال سایت ساز به اینستاگرام
- امکان هماهنگ سازی با گوشی و تبلت
- قابلیت صدور فاکتور
8. ویترین (vitrin)
سایت ساز ویترین نیز یکی از برترین فروشگاهسازها و سایتسازهای ایرانی محسوب میشود که با توجه به ویژگیهای مناسب و کاربری ساده، توجه عموم کسبوکارها را به خود معطوف نموده است. از از امکانات مهم سایت ساز ویترین (vitrin) میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- راهاندازی و فروش بسیار آسان
- قابلت تست رایگان سایت طی مدت 14 روز
- امکانات منحصر به فرد فروشگاههای چندشعبهای
- قابلیت اتصال به سیستم باشگاه مشتریان
- آمار فروش و سفارشات
- محاسبه خودکار هزینه ارسال بر مبنای محدوده
- وجود سئو فنی خودکار
- ویدیوهای آموزشی و پشتیبانی دائمی
در ادامه مقاله بهترین سایت سازها در ایران به معرفی چند سایت ساز معروف معتبر خارجی میپردازیم.
بهترین سایت سازهای خارجی
تا این بخش از مقاله بهترین سایت سازهای ایرانی را خدمت شما مخاطبان محترم نوین پال معرفی کردم. در ادام قصد داریم تا شما را با بهترین سایت سازهای خارجی آشنا نماییم که خیلی از آنها پلن رایگان دائمی نیز دارند.
1. گوگل سایتس (Google Sites)
سایت ساز خارجی گوگل سایتس (Google Sites) به صورت رایگان دائمی است که ما میتوانیم به راحتی از آن استفاده نماییم. درواقع میتوان تحت عنوان یک بلاگ از سایت ساز گوگل سایتس استفاده نمود. از امکانات این سایت ساز خارجی میتوان به قابلیتهای متنوع و ساخت سریع سایت در قالبهای گوناگون اشاره کرد. در صورت استفاده از این سایت ساز، آدرس سایت ما بر روی دامین اصلی سایت گوگل جای میگیرد که به واسطه آن میتوانیم از اعتبار سایت گوگل جهت بهینه سازی سئو سایتمان بهرمند شویم. لازم به ذکر است که میتوان از گوگل هم بک لینک فالو و دائمی دریافت نمود.
2. وبلی (Weebly)
از دیگر بهترین سایت سازهای خارجی میتوان سایت ساز وبلی (Weebly) اشاره کرد که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. طراحی و راهاندازی سایت بهواسطه وبلی امری بسیار ساده است که با استفاده از ویرایشگر قالب این سایت ساز میتوانیم به راحتی اجزای مورد نیازمان را تنها با کشیدن و رها کردن به صفحه اضافه نماییم. علاوه بر این شخصی سازی قالب سایت با وبلی از هیچ محدودیتی برخوردار نیست. سایت ساز وبلی از نسخه رایگان همیشگی برخوردار است که با بهرهمندی از آن میتوانیم سایتی روی ساب دامین این سایت ساز خارجی راهاندازی نماییم و از آن استفاده کنیم.
3. ویکس (Wix)
سایت ساز Wix یکی از بهترین و معروفترین سایت سازهای خارجی بهشمار میرود. درواقع این سایت ساز خارجی مشتریان زیادی در سراسر جهان دارد. همچنین سایت ساز ویکس (Wix) از امکانات ویژه و قالبهای بسیار متنوعی برخوردار است. این سایت ساز خارجی درواقع مناسب جهت هر کسبوکار آنلاین است که هدف دارد تا خیلی سریع وبسایت اختصاصی حود را راهاندازی نماید.
4. سایت ساز webnode
این سایت ساز درواقع یکی از بهترین و جدیدترین سایت سازهای خارجی بهشمار میرود که موفق شده امکانات جامع طراحی سایت را برای کاربران خود ارائه نماید. در حقیقت کاربران سایت ساز webnode قادرند تا وب سایتشان را با سرعت بالا و در کمترین زمان ممکن راهاندازی نمایند. همه قالبهای سایت ساز webnode از تنوع بسیار زیادی برخوردار هستند و گزینهای مناسب جهت راهاندازی هر نوع وبسایت برای انواع کسب و کارهای اینترنتی محسوب میشود.
ویژگی های یک سایت ساز خوب چیست؟
همانطور که در مطالب بالا عنوان شد، در حال حاضر سایت سازهای ایرانی و خارجی بسیاری پیش روی کاربران قرار دارند. برای این که بتوانیم بین آنها بهترین سایت ساز را انتخاب نماییم، ابتدا باید نکات مهمی را در نظر داشته باشیم، که عبارتند از:
- سرعت و امنیت بالا
- ارائه دادان امکانات کامل و بروز به کاربران
- تنوع قالب
- مقرون به صرفه بودن
- بروز رسانی به صورت دائمی
- ارائه خدمات پشتیبانی مناسب
- دارای از سئو مناسب
- برخورداری از درگاه پرداخت آنلاین
- صرف زمان کم جهت راهاندازی
- عدم نیاز به دانش کدنویسی
چطور برای سایتمان درگاه بگیریم؟
بدون شک استفاده از خدمات پرداخت یاری ها بهترین و آسان ترین گزینه است، شما می توانید از طریق افزونه های موجود درگاه بانکی خود را با هر سایت سازی که دارید تطبیق بدهید (پلاگین های نوین پال) یا با ثبت نام در پرداخت یاری نوین پال و افزودن کسب و کار اقدام به دریافت لینک پرداخت شخصی به همراه qrcode با قیمت های دلخواه نمایید.
کلام آخر
در این مقاله از وبسایت نوین پال به این موضوع پرداختیم که بهترین سایت سازها در ایران کدامند؟ در ادامه به معرفی و بررسی بهترین سایت سازهای خارجی پرداختیم. به نظر شما در فهرست مذکور این مقاله جای سایت ساز حالیست؟ شما کدام سایت ساز برای برای شروع کسب و کار آنلاین خود انتخاب مینمایید؟
امیدواریم مقاله معرفی بهترین سایت سازها در ایران برای شما مخاطبان محترم نوینپال مفید بوده باشد. لطفاً پس از مطالعه کامل این مقاله نظرات و تجارب شخصی خود را در زمینه برترین سایت ساز با ما در وبسایت نوین پال به اشترک بگذارید.
دانش آموخته هنر-گرافیک و فیلمنامه نویس هستم، بیش از 12 سال در حوزه تولید محتوا و کپی رایتنیگ با رعایت اصول سئو مشغول به فعالیت هستم. عاشق تغییر هستم و همیشه به دنبال یافتن راهها و استفاده از تکنولوژیهای جدید هستم. علاقمند به نویسندگی و تولید محتوا در زمینه فرهنگ و هنر به خصوص سینما و در اوقات فراغت هم مشغول یادگیری و تحقیق روی هوش مصنوعی و نحوه استفاده بهینه از آن برای تولید محتوا و بررسی تاثیر آن هستم.